https://prestage.sensa24.com/wp-content/uploads/2021/07/gyakori-kerdesek-hero-min.png https://prestage.sensa24.com/wp-content/uploads/2021/07/gyakori-kerdesek-hero-min.png

Gyakori kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések – Tudj meg mindent a SENSA24
használatáról az alábbi pontok segítségével!

https://prestage.sensa24.com/wp-content/uploads/2021/07/sensa-hero-logo.svg

I. Alkalmazás

Az applikáció ingyen letölthető az App Store-ból IOS rendszerrel rendelkező készülékek vagy a Google Play webáruházból Android rendszerrel rendelkező készülékek esetében.

 

A támogatott eszközök nagy része automatikusan csatlakozik az alkalmazáshoz az első mérés beküldésekor.
Csak a Transtek vérnyomásmérő és az Accu-Chek Instant vércukormérő esetében szükséges elvégezni a párosítást. A párosított és automatikusan kapcsolódó eszközök megtalálhatók az eszközök listájában, a kapcsolat sikerességét zöld pont jelzi.

Eszközök párosítása:
Transtek LS808: Ehhez elegendő elindítani az alkalmazást és a vérnyomásmérőn hosszan nyomni a 2-es felhasználó gombját. A sikeres párosítást a vérnyomásmérőn megjelenő szögletes zárójel jelzi.
Accu-Chek Instant: Az alkalmazás indítása után nyomja hosszan a vércukormérő bekapcsológombját, majd a megjelenő mezőkbe írja be a készülék hátoldalán található PIN kódot.

Az alkalmazást – mérési naplóként – akár regisztráció nélkül is használható.
A teljes funkcionalitáshoz válaszd a leginkább megfelelő előfizetési csomagunkat a Vásárlás menüpont alatt!

A biztonságos használat érdekében a rendszer mindig csak a legfrissebb mérési adatot menti, így elkerülhető, hogy korábbi, illetve más által mért értékek alapján induljon riasztási folyamat. Amennyiben a mérőeszközön több mérés is található, az app listázza ezeket, így kiválasztható, melyik mérés kerüljön mentésre. Mint minden más esetben, ilyenkor is az aktuális idő kerül társításra a méréshez.

Regisztrált felhasználóként az alkalmazás Rokonok menüjében a névre kattintva vagy a Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldalon belépve az Adatok menü Rokonok pontja alatt a névre kattintva érhetők el a mérések.

A vásárláshoz, csomagokhoz, elérhetőséghez (email cím, telefonszám) kapcsolódó beállítások itt, a webáruház profil részletek pontja alatt módosíthatók, míg a riasztással kapcsolatos beállítások a Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldalon érhetők el, az alkalmazás csak listázza a bevitt adatokat.

II. Regisztráció

Nem, az alkalmazást – mérési naplóként – akár regisztráció nélkül is használható. A teljes funkcionalitáshoz regisztrációra és csomagelőfizetésre van szükség.

Betegként: regisztráció és belépés után lehetőség nyílik riasztások beállítására, így kritikus mérés esetén időben érkezhet a segítség.
Rokonként: lehetőség van a beteg rokon adatainak, friss méréseinek megtekintésére, a weboldalon belépve a beállítások módosítására.

Ha beteg hozzátartozód részére szeretnél előfizetést vásárolni, vedd meg a csomagot itt, regisztrálj hozzátartozódnak egy ingyenes fiókot, majd az Riasztási- és Egészségügyi Beállítások beállítások oldalon Az Adatok menü Kedvezményezett / Család pontja alatt add meg hozzátartozód e-mail címét!
Ilyenkor a kiválasztott csomag hozzátartozód részére kerül beállításra, te pedig ingyenes csomagba kerülsz.
Ezen kívül beállítjuk, hogy az alkalmazásban hozzáférhess hozzátartozód méréseihez, valamint a weboldalon a beállításaihoz is. Havonta kapsz összesítőt a mérésekről és kritikus mért érték esetén a csomagnak megfelelő riasztást kapod.

III. Beállítások

A riasztással kapcsolatos beállítások a Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldalon érhetők el, a bejelentkezéshez használd a regisztrációkor megadott email címet és a kapott jelszót.

Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldalon (web.sensa24.com) oldal Adatok menüpontja alatt elérhető beállítások részletei:

Előfizetés adatok: a webáruházban történt regisztráció során megadott adatok. Ezen adatok a webáruház Profil pontja alatt módosíthatók.

Egészségügyi adatok: itt olyan adatok adhatók meg, amik a mérési eredmények jobb kiértékelését segítik. Ha orvosoddal is megosztod adataid, feltétlenül töltsd ki a TAJ szám rovatot!

Kedvezményezett / Család: szeretteid regisztrált e-mail címének megadásával beállíthatod, ki részesüljön az előfizetett csomag szolgáltatásaiból. Csak előfizetők részére élő funkció.

Riasztási értékek: itt beállítható, milyen vérnyomás- illetve vércukor értéknél kapjanak értesítést a beállított rokonok. Csak előfizetők részére élő funkció.

Riasztások: a riasztandó személyek elérhetőségeit állíthatod be itt. Csak előfizetők részére élő funkció.

Havi összesítő: itt beállítható, kik kapják meg havonta e-mailben a mérési eredményeket.

Jogosultságkezelés: itt megadható, kik férjenek hozzá a Sensa24 fiókhoz. Figyelem: itt csak regisztrált felhasználóknak adható jogosultság!

Rokonok: innen érhetők el azon felhasználók adatai, akik jogosultságot adtak a hozzáféréshez. Lehetőség van arra is, hogy ezen felhasználók nevében haszáljuk a rendszert, ehhez elég a nevük melletti gombra kattintani.

Orvos: orvosod email címének megadásával közvetlen hozzáférést biztosíthatsz mérési eredményeihez – csak a Sensa24-ben regisztrált orvosok részére!

A rendszer írásos használati útmutatóját ide kattinva éred el

IV. Használat

A korábbi mérések elérhetők a telefonos alkalmazásban, valamint a web.sensa24.com weboldalon belépve a megfelelő mérési mód kiválasztásával.

Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldal Adatok menüjének Havi összesítő pontja alatt beállítható, ki kapja meg havonta rendszeresen emailben a mérési eredményeket.
Ha az orvos már regisztrált Sensa24 orvos-felhasználó, akkor elegendő az  e-mail címét megadni az Orvos menüpontban, és kezelőorvosod bármikor hozzáférhet mérési eredményeihez.
Utóbbi beállítást már az alkalmazás friss verziójában (1.60) is elvégezheted.

Riasztási- és Egészségügyi Beállítások weboldal Havi összesítő menüjéből letölthetők 1-1 hónap mérési adatai pdf formátumban. Ugyanitt a Mért adatok menüben pedig az összes korábbi mérés letölthet egyetlen Excel fájlban.

A Sensa24 segítségével rögzíthetők a vérnyomás-, vércukor- és testsúlyadatok. Vérnyomás adatok rögzítésekor lehetőség van a pulzus érték és az esetleges szívritmuszavar bevitelére is.

a Sensa24 jelenleg a következő mérőeszközöket támogatja automatikus adatátvitellel:

Vérnyomásmérők:
– Beurer BM54
– Beurer BM57
– Beurer BM85
– Transtek LS808-B
Vércukormérők:
– Dcont Nemere
– Accu-Chek Instant
Mérleg:
– Beurer GS485

Más típusú eszközzel végzett mérések eredményét pedig az alkalmazás Kézi bevitel funkciójának segítségével rögzíthetjük.

Az eszközök megvásárolhatók házhozszállítással a Vásárlás menüpont alatt.

Igen,  a támogatott eszközök listáján szereplő mérőeszközökől Bluetoothon keresztül küldhetők a mérési eredményeik az alkalmazásba, az egyéb eszközökkel végzett mérések eredménye pedig az alkalmazás Kézi bevitel funkciójának segítségével rögzíthetők.

Automatizált adatátvitel jelenleg a csak a támogatott eszközök listáján szereplő eszközökkel lehetséges, egyéb eszközökkel végzett mérések eredménye pedig az alkalmazás Kézi bevitel funkciójának segítségével rögzíthetők.

A kiválasztott előfizetési csomag a Vásárlás menüpont alatt vásárolható meg.

De igen, ehhez – a vércukormérés után – elegendő háromszor lassan megnyomni az eszköz bekapcsoló (OK) gomját. Ezután a mért érték megjelenik az alkalmazásban, itt beállíthatja a pontos napszakot és beküldheti a mérést.

V. Hibaelhárítás

A kapcsolat helyreállítható az adott eszköz törlésével, ehhez az eszközök menüben az adott eszközt húzza balra, kattints a szemetes ikonra. Ezután párosítsd újra az eszközt – ha szükséges – és végezz új mérést.

Lépj ki, majd újra be az alkalmazásba, ellenőrizd a párosított eszközöket, szükség esetén töröld azokat, majd végezz új mérést.

A már felöltött mérések letölthetők az alkalmazás korábbi mérések letöltése menüpontjára kattinva. Ilyenkor az alkalmazásból törlődnek a mérések, és letöltődik minden olyan mérés, ami a szerveren megtalálható.

A Sensa24 az adott mérőeszközről mindig a legfrissebb mérést menti, mégpedig az alkalmazást futtató telefon óráját használva, így elkerülhető az esetleges beállítási hiányosságból eredő szükségtelen riasztás.

A Sensa24 az adott mérőeszközről mindig a legfrissebb mérést menti, mégpegig az alkalmazást futtató telefon óráját használva, így elkerülhető az esetleges beállítási hiányosságból eredő szükségtelen riasztás.

A támogatott eszközök nagy része automatikusan csatlakozik az alkalmazáshoz az első mérés beküldésekor.
Csak a Transtek vérnyomásmérő és az Accu-Chek Instant vércukormérő esetében szükséges elvégezni a párosítást. A párosított és automatikusan kapcsolódó eszközök megtalálhatók az eszközök listájában, a kapcsolat sikerességét zöld pont jelzi.

Nem! Lépj be az alkalmazásba, és koppints a Mérések hozzáadása felhasználóhoz menüpontra! Ilyenkor az összes “gazdátlan” mérést bementi az app a bejelentkezett felhasználóhoz.

További Kérdésed Van?

Fordulj hozzánk bizalommal

Töltsd le az alkalmazást a telefonodra!

A Sensa24 alkalmazásban rögzítheted vérnyomás- vércukor- és testsúlyméréseidet, nyomon követheted egészségi állapotod. Adataidat megoszthatod szeretteiddel és orvosoddal is!

https://prestage.sensa24.com/wp-content/uploads/2021/07/app-download-image-min.png